Η γρανοστόνη είναι μια εκτεθειμένη επιφάνεια σκυροδέματος που επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση ενός μείγματος από επιλεγμένα βότσαλα που βρίσκονται στην θάλασσα ή και ποτάμια, που έχουν προκατασκευαστεί με ακρυλική ρητίνη. Είναι ιδανικό για εμπορικές, εσωτερικές και εξωτερικές εφαρμογές. Μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθετες εφαρμογές όπως τοίχοι

 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η C. G. CYGRANOSTONE είναι μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείτε στην Κύπρο, τα τελευταία 25 χρόνια, σε εφαρμογές δαπέδων εξωτερικού χώρου, όπως εφαρμογές σκυροδέματος για βιομηχανικά εργοστάσια, σκυρόδεμα σφραγίδων (σταμποτα) και εφαρμογές γρανιτόστρωσης (βοτσαλοτο).

 

 

Η οικογένεια της C.G Cygranostone εχει ως στοχο και σκοπο την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη μας γι’ αυτό προσφέρουμε την επαγγελματική εξυπηρέτηση, το άριστο και καλαίσθητο αποτέλεσμα υψηλών απαιτήσεων στην ίσος καλύτερη τιμή της αγοράς. .

 

Για να πραγματοποιήσουμε το στόχο μας, εισάγουμε υλικά υψηλής ποιότητας και με γνώμονα την γρήγορη εξυπηρέτηση, τα περισσότερα υλικά είναι διαθέσιμα σε απόθεμα για να καλύψουν άμεσα κάθε ανάγκη.

 

Επίσης, τα συνεργεία της C.G. CYGRANOSTE αποτελούνται από επαγγελματικό και έμπειρο προσωπικό που επιμορφώνεται συνεχώς στις Νέες Τεχνολογίες στην παραγωγή και την τοποθέτηση των δαπέδων σε κήπους, πισίνες, γκαράζ, πεζοδρόμια, βεράντες τόσο σε μεγάλα έργα όπως ξενοδοχεία, σχολές, εμπορικά κέντρα και εργοστάσια καθώς και σε μικρότερα έργα όπως ιδιωτικές κατοικίες και διαμερίσματα και καταστήματα.

Τα κεντρικά γραφεία της Εταιρείας βρίσκονται στη Βιομηχανική Περιοχή Δερύνειας, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις.